Over ons

DemiSec is per 1 januari 2015 samen gegaan met MKW Secretariaatsservices en werkt nauw samen met HB Telediensten. Als één geheel verzorgt DemiSec het gehele plaatje in secretariaats-, project- en eventondersteuning.

DemiSec
DemiSec is in 1999 opgericht en vestigde zich in Berkel en Rodenrijs. Hier begonnen zij als leverancier van secretariële ondersteuning. Al gauw bleek dat veel bedrijven niet alleen behoefte hadden aan een goed geolied secretariaat, maar aan veel meer. Zo breidden zij al snel uit met de diensten evenementorganisatie en projectbegeleiding.

MKW Secretariaatsservices
In 1987 werd MKW Secretariaatsservices opgericht. In 2008 werd MKW Secretariaatsservices door ons overgenomen. Met ingang van 1 januari 2015 is MKW Secretariaatsservices integraal opgenomen in DemiSec. Wij werken met een team van notulisten door het hele land. Ook Digitaal Notuleren behoort tot de mogelijkheden.

HB Telediensten
HB Telediensten is opgericht in 1988 en gevestigd in Amsterdam. Zij verzorgen sindsdien de telefoonservice voor vele verschillende bedrijven. Daarnaast kunnen zij inmiddels ook de taken als agendabeheer overnemen.

Hoe werken wij?
Bij ons staat de tevredenheid van de klant voorop. Uw wensen zijn onze wensen! Voor al onze relaties leveren wij dan ook graag maatwerk. Of het nu gaat om de verslaglegging van een vergadering, de ondersteuning bij projecten of het organiseren van een congres of event, wij zorgen ervoor dat al onze werkzaamheden bij uw werkwijze passen. Hierbij staan kwaliteit, snelheid, accuratesse, service en discretie altijd centraal.

Opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers bevinden zich zowel in het bedrijfsleven als in de (semi)overheidsorganisaties, stichtingen en verenigingen.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken en alle mogelijkheden door te spreken.