Notuleerservice

In de notulen van een vergadering of overleg worden alle belangrijke zaken en afspraken vastgelegd. Ze zijn dan ook uitermate geschikt als naslagwerk en om de gemaakte afspraken in de gaten te houden. Het maken van zulke verslagen is een secuur werk en kost veel tijd. Tijd die in een druk bedrijf niet altijd vrijgemaakt kan worden. Herkent u dit of zit u gewoon verlegen om een notulist? DemiSec helpt u graag!

Hoe werken wij?
Onze ervaren notulisten werken door het gehele land. Zij zijn in staat om zich snel te kunnen verplaatsen in uw bedrijf, hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat belangrijke punten tijdens een vergadering worden gemist. Wanneer zij het verslag afhebben, wordt het nogmaals gecontroleerd door onze tekstredacteur. Zo bent u er van verzekerd dat u een foutloos verslag ontvangt.

De notulisten kunnen uw bijeenkomst of vergadering zowel in het Nederlands als in het Engels op verschillende manieren uitwerken:

Wilt u gebruik maken van één van de bovenstaande mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!